Beyoncé állítólag gyereket vár

Vágólapra másolva!
Első gyermekével várandós Beyoncé Knowles amerikai énekesnő - állítják a híresség barátai. Az énekesnő édesapja és szóvivője azonban nem kommentálták a híreket; igaz, Beyoncé és Jay-Z áprilisi esküvőjét sem erősítették meg.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő, a Destiny's Child együttes egykori tagja első gyermekével várandós - állítják a híresség barátai, akik arra is utaltak, a hamarosan megszülető baba miatt kellett olyan gyorsan megtartani Beyoncé és Jay-Z esküvőjét.

"Beyoncé már legalább a negyedik hónapban jár, és rengeteget szedett fel" - mondták a híresség ismerősei a New York Post napilapnak. "Egyébként nagyon ügyel a súlyára, és ha nem lenne terhes, biztosan fogyókúrázna. Most azonban kettő helyett eszik."

Az énekesnő szóvivője "nem tudja", hogy ügyfele valóban várandós-e vagy sem: "Sajnos, nem tudom, mi a helyzet Beyoncéval, megyek, és csináltatok egy ultrahang-felvételt" - közölte a New York Posttal.

"Ez a pletyka elég régóta kering, de nem kívánunk rá reagálni" - mondta az US Weeklynek Beyoncé apja, Matthew Knowles. "Hagyjuk, hogy az emberek bolondot csináljanak magukból."

Bennfentesek szerint Beyoncé és Jay-Z nem szívesen teregeti ki a magánéletét: bár egyértelmű, hogy áprilisban összeházasodtak, senki nem mondott semmit az esküvőről - valószínűleg ugyanez a helyzet az énekesnő várandósságával is.