Megvan Halle Berry kislányának neve

Vágólapra másolva!
Halle Berry és férje, Gabril Aubry modell megtalálták a megfelelő nevet vasárnap született kislányuknak: az újszülött babát a Nahla Ariela-nak hívják. A "nahla" arabul méhecskét jelent.
Vágólapra másolva!

Halle Berry Oscar-díjas színésznő és férje Gabriel Aubry modell elnevezték vasárnap született kislányukat: az újszülött baba a Nahla Ariela nevet kapta. A "nahla" arabul méhecskét jelent.

"Nem volt név-ötletünk egészen addig, míg ki nem jöttünk a kórházból" - nyilkozta az Access Hollywood című amerikai lapnak a 41 éves Berry. "Képtelenek voltunk ugyanis elnevezni a számunkra legfontosabb személyt addig, amíg meg nem láttuk őt."

A szülés a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban temészetesen és zökkenőmentesen zajlott, annak ellenére, hogy - a Star magazin információi szerint - Berry a kelleténél jobban félt a szüléstől, mert terhességi cukorbetegsége és magas vérnyomása miatt magasabb volt a kockázat.

"Halle aggódott a baba egészségéért, de viszonylag könnyen megnyugodott" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó, kórházi forrás a magazinnak. "Amikor végre a kezében tarthatta a kislányát, nem tudott tovább parancsolni az érzelmeinek, és sírt a boldogságtól. Azt mondta, ez mindent szenvedést megért. Nem is akarta odaadni a nővéreknek, amikor azok le akarták mérni a kisbabát."