Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Charlize Theron megbukna földrajzból

Vágólapra másolva!
Charlize Theron, Hollywood egyik "legintelligensebbnek" tartott színésznője egy nemrég készült interjúban többször is Budapestet nevezte meg, mint Törökország egyik nagyvárosát.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron, a Szörny című film Oscar-díjas főszereplőnője - akit Hollywood egyik "legintelligensebb" hírességének tartanak - egy nemrég készült interjúban lelkesen beszélt az utazásairól, de többször is Budapestet nevezte meg Törökország egyik nagyvárosaként.

A színésznő egy filmfesztiválra érkezett Isztambulba, hogy legújabb filmjét népszerűsítse, az interjúban azonban már Budapestről áradozott.

"Nemrég Törökországban voltunk, körbeautóztuk egész Budapestet" - mondta Theron. "Csodálatos város, és a filmfesztivál is fantasztikus volt. Olyan, mint Cannes-ban, csak sokkal egzotikusabb. Fantasztikus szőnyegeket vettem, imádtam a bazárokat, és elképesztő az a kedvesség, ahogy a budapestiek az ember felé fordulnak."

A 32 éves színésznő azt is elmondta: sokkal jobban szeret "hátizsákos turistaként" megismerkedni egy országgal, mint elegáns hotelekben időzni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről