Negyedszerre is megnősült Ben Kingsley

Vágólapra másolva!
Negyedik alkalommal is az oltár elé állt Ben Kingsley Oscar-díjas színész. Választottja ezúttal egy brazil pincérnő, Daniela Barbosa de Carneiro.
Vágólapra másolva!

Negyedszerre nősült meg Sir Ben Kingsley brit színész, a Gandhi című film Oscar-díjas főszereplője. A 63 éves híresség ezúttal egy 34 éves, volt pincérnőnek, a brazil származású Daniela Barbosa de Carneironak mondta ki a boldogító igent.

Az esküvőt a legteljesebb titokban, mindössze néhány vendég előtt tartották hétfőn, a színész oxfordshire-i birtokán.

Kingsley és szerelme két évvel ezelőtt találkoztak egy Hollywoodban tartott rendezvényen, és bár sokan kételkedtek abban, hogy a románc a neves színész és a feltörekvő Barbosa de Carniero között hosszú életű lesz, Kingsley alig néhány hónappal a találkozásuk után eljegyezte az egykori pincérnőt.

"Mindketten nagyon boldogok vagyunk, tökéletes volt az időzítés, Daniela az igazi számomra" - nyilatkozta Kingsley a kedveséről. "Olyan, mint egy földre szállt istennő. Csodálatos asszony. A kapcsolatunk az igazi bizonyíték arra, hogy egyáltalán nem számít az ember kora, ha megtalálja a szerelmet."

Kingsley ismerősei azonban attól tartanak, az ifjú feleség csak a színész hírnevére és pénzére pályázik: egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Daniela "elképesztően céltudatos nő, aki semmitől nem riad vissza, hogy elérje a céljait".

Dainela Barbosa de Carneirónak ez amásodik házassága, míg Sir Ben Kigsley már három feleséget "fogyasztott el": első feleségével, Angela Morant színésznővel tíz évig voltak együtt, és házasságukból két gyermek született. Második feleségét - Alison Sutcliffe rendezőnőt, két fia anyját - 1993-ban hagyta el, Kate Townsend színésznőért, akivel, bár közel tíz évig élt együtt, nem házasodtak össze. A színész harmadik felesége egy német hölgy, Alexandra Christmann volt, akivel azután váltak el, hogy a nőt rajtakapták, amint a szeretőjével csókolózott egy berlini klubban - Kingsley akkor azt mondta a barátainak, "soha többet nem bízik meg egyetlen nőben sem".