Összeköltözik új pasijával Mel B

Vágólapra másolva!
Alig néhány hete született meg Mel B énekesnő második gyermeke - akinek az apja állítólag Eddie Murphy komikus -, a brit híresség máris közös otthon vásárlására készül új partnerével, Stephen Belafonte producerrel.
Vágólapra másolva!

Melanie B brit énekesnő alig néhány hete hozta a világra második gyermekét, Angel Irist, de a pletykák szerint máris sikerült elfelejtenie a baba állítólagos apját, Eddie Murphy komikust. A Spice Girls együttes egykori tagja ugyanis azt tervezi, összeköltözik legújabb szerelmével, Stephen Belafonte producerrel - sőt, már az új házat is kinézték, alig néhány saroknyira a Beckham család Los Angeles-i otthonától.

"Stephen nagyszerű partner, mindig megnevettet és igazán odafigyel rám" - mondta új párjáról az énekesnő. "Kész vagyok elfelejteni a múltat, a legjobb lesz, ha többet nem is beszélünk a lányom apjáról."

"Melanie és Stephen azonnal megtalálták a közös hangot, nagyszerűen kiegészítik egymást, és mindketten akarják, hogy működjön ez a kapcsolat" - árulta el a pár egyik ismerőse. "Stephen ráadásul mindenben támogatja a barátnőjét, és mellette áll, bármi is történjen."

Mel B jelenleg is harcol azért, hogy Eddie Murphy elismerje, valóban ő az apja a néhány hetes kisbabának - a Beverly Hills-i zsaru című fil főszereplője viszont nem hajlandó elvégezni az apasági tesztet. Az énekesnő ezért a Los Angeles-i bírósághoz fordult, hogy hivatalosan kötelezzék Murphy-t arra, hogy elvégezze a DNS-tesztet.