Jessica Simpson fehérneműt tervez

Vágólapra másolva!
Saját nevével fémjelzett fehérnemű-kollekciót dob piacra ősszel Jessica Simpson. Az énekesnő állítólag azért adta a fejét divattervezésre, mert nem talált magának megfelelő méretű melltartót.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson amerikai énekesnő, a Hazárd megye lordjai című film egyik főszereplője saját nevével fémjelzett fehérnemű-kollekciót készül piacra dobni. Az ősszel boltokba kerülő termékek - a tervező elmondása szerint - "vidámak és szexisek" lesznek.

"Olyan darabokat terveztem, amelyeket én is szívesen felvennék" - mondta az énekesnő.

A pletykák szerint Simpson azért kereste meg az egyik legnevesebb amerikai céget, mert nem talált magának megfelelő méretű melltartót.

"Annak, akinek kicsit nagyobb a melle az átlagosnál, és én is közéjük tartozom, elég korlátozottak a lehetőségei" - árulta el Jessica. "Ráadásul a kapható melltartók gyakran öregesek, és nem hangsúlyozzák ki eléggé a nőies formákat."

A fiatal énekesnő korábban egy kozmetikai márkához és egy hajápolási termékcsaládhoz is adta a nevét, valamint több cégnek volt a reklámarca. Üzleti karrierjét azonban botrányok tarkították: az egyik farmergyártó cég azért kezdeményezett pert ellene, mert nem tett eleget a szerződésében foglaltaknak; egy kozmetikai cég vezetője pedig azzal vádolta meg, hogy "ellopta" az ötletét.