Romokban van Madonna házassága

Vágólapra másolva!
Madonna és férje, Guy Ritchie minden egyes nappal közelebb kerül a váláshoz - állítják az énekesnő és a filmrendező barátai. Bár korábban arról cikkeztek a lapok, sikerült békét kötniük, a legújabb pletykák szerint semmi nem mentheti meg őket a szakítástól.
Vágólapra másolva!

Először egy éve kapott szárnyra a hír, hogy válságba jutott Madonna, amerikai énekesnő és férje, Guy Ritchie brit filmrendező házassága. Bár néhány hónapja mindketten azt mondták, sikerült megoldani a problémáikat, most mégis kiderült: egyre közelebb vannak a szakításhoz.

"Madonna és férje külön ágyban alszanak és külön életet élnek" - állítják a pár barátai a News of the World című brit lapnak. "Egyszerűen kibékíthetetlenek közöttük az ellentétek, alig beszélnek egymással, de ha szóba is állnak, azonnal veszekedni kezdenek. A gyerekek miatt megpróbálnak erősnek tűnni, de valójában alig várják, hogy megszabaduljanak egymástól."

A Blöff című film rendezője állítólag egy bulin kiöntötte a szívét a legközelebbi barátainak, és bevallotta, egyre nehezebben viseli el a felesége hóbortjait, és időnként legszívesebben megfojtaná.

"Guy-t halálosan idegesíti, hogy Madonna egy újabb kisgyereket akar örökbe fogadni Malawiból" - állítja Ritchie egyik ismerőse. "Még alig tudták feldolgozni azt a botrányt, ami David adoptálását övezte, de Madonna máris tovább akar lépni. Guy szerint a felesége nem törődik senkivel, csak saját magával."

Madonna barátai szerint az elsődleges probléma az, hogy Guy elhanyagolja a családját, és folyton a barátaival jár bulizni.

"Egyre kevesebb időt töltenek együtt, mert Guy jobban szeret a haverjaival sörözni, mint otthon lenni Madonnával és a gyerekekkel" - árulta el a lapnak az énekesnő egyik barátja. "Amikor Madonna legutóbb Malawiba utazott, hogy segítsen az ott élőknek, Guy arra hivatkozott, hogy nagyon sokat kell dolgoznia, ezért nem megy velük. Ennek ellenére minden este bulizni ment."

Az ismerősök szerint nagyon valószínű, hogy a pár hamarosan hivatalosan is különválik: "Egyre inkább látják, hogy nincs bennük semmi közös" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Guy ráadásul nem tud mit kezdeni azzal, hogy Madonna híresebb, mint ő. Szinte biztos, hogy elválnak. Ezt a helyzetet már egyikőjük sem bírja sokáig elviselni."