David Hasselhoffot eltiltották a lányaitól

Vágólapra másolva!
Megtiltotta a bíróság David Hasselhoff amerikai színésznek, hogy meglátogassa a gyermekeit, miután nyilvánosságra került egy felvétel, melyen a Baywatch sztárja részegen fetreng a padlón.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i bíróság ideiglenesen eltiltotta David Hasselhoff amerikai színészt a lányaitól. Mark Juhas bíró azután hozta meg ezt az ítéletet, miután a múlt héten nyilvánosságra került egy videofelvétel, melyen Hasselhoff részegen fetreng a padlón - a néhány perces filmet ráadásul a színész egyik lánya készítette.

A keresetet Hasselhoff volt felesége, Pamela Bach nyújtotta be, aki nemcsak azt kérte a bíróságtól, hogy tiltsa el a színészt két lányuktól, hanem azt is, hogy rendelje el, Hasselhoff vegyen részt egy elvonókúrán.

A sok vitát kavart felvételt a Baywatch egykori sztárjáról maga Hasselhoff 16 éves lánya, Taylor Ann készítette a színész otthonában. A hatperces filmen David Hasselhoff meglehetősen ittas állapotban, félmeztelenül hamburgert eszik. A videón jól hallható a lánya hangja, aki arra kéri az apját, hogy ne igyon többet, mert így elveszítheti az állását és a családját is.

"Ügyfelem mindent megtesz azért, hogy tiszta maradjon" - mondta a bíróságon Hasselhoff ügyvédje, Melvin S. Goldsman. "Régóta küzd ezzel a betegséggel, de egyre közelebb van a biztos felépüléshez. Biztos vagyok abban, hogy többet nem kerül majd nyilvánosságra ilyen felvétel."

A bírói ítélet szerint David Hasselhoff május végéig nem találkozhat a gyermekeivel.