Hugh Grant mégis ott lesz Liz Hurley esküvőjén

Vágólapra másolva!
Mégis elmegy a volt barátnője esküvőjére Hugh Grant angol színész, annak ellenére, hogy korábban kijelentette: már régóta semmi közük egymáshoz, és egyáltalán nem bánja, hogy nem hívták meg.
Vágólapra másolva!

Mégis ott lesz egykori barátnője, Liz Hurley márciusi esküvőjén Hugh Grant angol színész, a Négy esküvő és egy temetés című film főszereplője. Korábban ugyan kijelentette, hogy már régóta semmi közük egymáshoz, és egyáltalán nem bánja, hogy nem hivatalos a ceremóniára, most mégis meggondolta magát.

Bennfentesek tudni vélik, hogy a 46 éves színész azért megy el az esküvőre, mert ezzel is bosszantani akarja legújabb ex-barátnőjét, Jemima Khan-t, akivel - bár két hete még közös ingatlan vásárlást terveztek - néhány napja szakítottak. Állítólag az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Grant egy igen drága és különleges ékszert vásárolt Hurley-nak nászajándékba.

"Nem igaz, hogy Liz nem hívta meg őt" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Sun című brit lapnak. "Liz igenis szerette volna, hogy ott legyen, de ki nem állhatja Jemimát. De most, hogy szakítottak, semmi nem állíthatja meg Hugh-t."

A Daily Mail értesülései szerint Grant nem egyszerű vendég lesz: sokkal inkább ceremóniamesterként tevékenykedik majd a március első hetében tartandó esküvőn.

"Még arra is felkérték Hugh-t, hogy beszédet mondjon - ami biztos, hogy nagyon mókás lesz" - árulta el a Daily Mail-nek a színész egyik barátja. "Természetesen a beszéd minden részletét előre megbeszéli Lizzel, hogy senkit ne hozzanak kellemetlen helyzetbe. De azt biztosan elmondja majd, hogy mennyire örül annak, hogy Liz végre megtalálta azt a férfit, aki mellett boldog lehet."

A színész ismerősei azt is tudni vélik, milyen különleges ajándékkal készül Hugh Grant a jegyespárnak: örökbe fogadott egy csimpánzot az egyik brit állatkertben, akinek a gondozását az állat egész életében ő fizeti majd.

"Ez nagyon kedves gesztus tőle, hiszen így Liz mindig emlékszik majd az együtt töltött éveikre. Liz ugyanis egyszer azt mondta, Hugh úgy néz ki, mint egy kedves kismajom" - mondta a színész barátja.

Hugh Grant és Liz Hurley 2000-ben szakítottak, mintegy 13 év együttélés után, de azóta is jó barátok.