Ex-pasija szerint Britney szexmániás

Vágólapra másolva!
A nemrég kidobott exbarát nyilatkozataiból kiderült: Britney csak az ágyban volt képes feltalálni magát. A szexualitáson kívül minden másban teljesen bizonytalan volt, s úgy viselkedett, mint egy elveszett kisgyerek.
Vágólapra másolva!

Isaac Cohen férfimodell, aki alig néhány napja szakított Britney Spears amerikai énekesnővel, egy interjúban elárulta: kapcsolatuk során, Britney csak a szexualitásban volt képes kiélni magát, egyébként úgy viselkedett, mint "egy elveszett kislány", aki egyszerűen képtelen megbirkózni az élete problémáival.

"Britney imádja a szexet, szinte bármire rá lehetett venni" - mondta a News of the World magazinnak a 25 esztendős Cohen. "Állandóan csak szeretkeztünk, mindegy volt a hely és az idő. Szinte mániákusan ragaszkodott a testiséghez. Mindenfélét kitalált: például addig nézte magát a mennyezeten lévő tükörben, amíg el nem szédült. Vagy különleges sztriptízt mutatott be nekem egy jacuzziban. Nagyon érzéki élmény volt."

"De amikor nem az ágyban voltunk, Britney úgy viselkedett, mint egy elveszett kisgyerek" - folytatta Cohen. "Egyszerűen nem tudta felfogni, miért történet vele az, ami történt, és azt sem értette, miért nem hagyják békén az emberek."

"Amikor összejöttünk, Britney teljesen kiégett volt. Folyamatosan ivott és bulizott, mintha az elvesztegetett éveket próbálta volna bepótolni. De ha valaki képes volt belátni az iszákos partikirálynő álarca mögé, az hamar rájött, hogy rettenetesen kétségbe van esve" - árulta el Cohen. "Biztos, hogy nincs túl a házasságán. A hálószobájában, egy hatalmas üvegfal mögött lóg a menyasszonyi ruhája. Szeretkezés közben is sokszor bámulta a ruhát."

Isaac Cohen azt is elmondta, hogy az egykor tökéletes testű énekesnő folyamatosan a külseje miatt aggodalmaskodott. "Folyton azt kérdezgette tőlem, kövérnek tartom-e, majd meg sem várva a választ, tornázni meg ugrabugrálni kezdett, és ezt órákon keresztül csinálta, hogy rövid időn belü minél több kalóriát égessen el" - mondta a modell. "De közben egyáltalán nem foglalkozott a külsejével. Képes volt úgy kilépni az utcára, hogy nem fésülködött meg, vagy piszkos ruhát vett fel, és egyáltalán nem figyelt oda arra, összeillenek-e a ruhái."

"De imádom! Máshol, más időben biztosan nagyon szép és összeillő pár lettünk volna" - árulta el Cohen. "De egyszerűen nem tudtam lépést tartani vele, és a gondjaival. Biztos vagyok benne, hogy neki túlságosan korán jött ez a kapcsolat."