Újra modellkedik Heather Mills

Vágólapra másolva!
Heather Mills, Sir Paul McCartney válófélben lévő felesége visszatért a modellkedéshez: egy környezetvédelmi alapítvány plakátjain próbálja felhívni az emberek figyelmét a globális felmelegedésre.
Vágólapra másolva!

Heather Mills, Sir Paul McCartney zenész válófélben lévő felesége újra modellkedik: ezúttal egy állat- és környezetvédelemmel foglalkozó alapítvány, a Viva arca lesz. A botrányos válásáról elhíresült modell és aktivista óriásplakátokon próbálja felhívni az emberek figyelmét a globális felmelegedésre, és arra, mennyire káros a környezetre a húsevés.

"Az Ensz tavaly kiadott egy jelentést, amelyben nyíltan megmondják: a húsevés az egyik legnagyobb veszélyforrás, mert a húsért és a tejért tenyésztett állatok rengeteg kárt okoznak a környezetnek" - mondta a 39 éves modell. "Az, ha valaki lemond a húsról, a legnagyobb dolog, amit megtehet a saját és a Föld egészsége érdekében. Ennyire egyszerű az egész."

Forrás: [origo]

"Hé, husi, olyan melegem lesz tőled" - írja a plakát, majd így folytatja: "A tejükért és a húsokért tartott állatok több káros gázt termelnek, mint az öszes közlekedési eszköz együttvéve. Ez tény, nem kitaláció."



Az egyik elkészült plakáton Mills - aki egy motorbaleset miatt elveszítette az egyik lábát - azzal "vádolja" a húsevőket, hogy "nem állnak két lábbal a földön".

"Egészen meglepő volt, hogy Heather a saját fogyatékosságára utal az egyik reklámban" - mondta a kampány egyik szervezője. "De ez az ő ötlete volt, mert tudja, hogy ezzel még jobban felhívhatjuk a figyelmet a globális felmelegedésre."