Owen Wilson Jessica Simpsonnal vigasztalódik

Vágólapra másolva!
Owen Wilson amerikai színész, Kate Hudson volt barátja újabban Jessica Simpsonnal vigasztalódik: többször is látták, ahogy udvarol a színésnőnek.
Vágólapra másolva!

Owen Wilson amerikai színész, a Strasky és Hutch című film főszereplője augusztusi öngyilkossági kísérlete és Kate Hudson színésznővel való szakítása után mostanában Jessica Simpson amerikai énekesnővel vigasztalódik.

"Owen és Jessica korábban már ismerték egymást, de nemrég újra találkoztak, Willie Nelson egyik videoklipjének forgatásán" - árulta el a színész egyik ismerőse. "Azóta is nagyon jóban vannak, és egyfolytában flörtölnek. Klasszikus udvarlás folyik kettejük között."

A pár bimbózó kapcsolatáról több szemtanú is beszámolt: látták őket egy Santa Monica-i étteremben vacsorázni, és egy New York-i klubban is.

"Minden találkozással közelebb kerülnek egymáshoz. Nagyon jól érzik magukat, rengeteget nevetnek és az is összeköti őket, hogy mindketten Texasban születtek" - mondta az US Weekly magazinnak Simpson egyik barátja.

Azt mindkét híresség ismerőse megerősítette, hogy Simpson és Wilson meglehetősen "óvatosak", ami a párkeresést illeti, és inkább a "lassú tempó hívei".