Szexi képek Harry Potterről

Vágólapra másolva!
A Harry Pottert alakító fiatal színész, Daniel Radcliffe nemcsak a gátlásatól, de a ruháitól is megszabadult egy West End-i darab kedvéért: az első fotók máris felháborodást váltottak ki a meseregény rajongói között.
Vágólapra másolva!

A 17 éves Daniel Radcliffe, aki Harry Pottert alakítja a varázslótanoncról készült filmekben, mindent megtesz azért, hogy ne "ragadjon bele" a mesehős szerepébe. Az ötödik és a hatodik film forgatása közben ugyanis a londoni West Enden lép fel, Peter Shaffer sokat vitatott darabjában, az Equusban.

Radcliffe - aki egy zűrös életű és zavart pszichéjű istállófiút, Alan Strang-et játssza majd a darabban - kész volt mindent bevállani a szerep kedvéért: meztelenül jelenik meg a színpadon, sőt, még egy igazi szexjelenetre is vállalkozott kolléganőjével, Joanna Christie brit színésznővel.

Daily Mail


"Már több, mint egy hete próbálják a kérdéses jeleneteket, és nyugodtan mondhatom, Daniel nagyszerűen megállja a helyét" - nyilatkozta a Daily Mail című brit lapnak a darab producere, David Pugh. "Először egy kicsit félénk volt, de szerencsére gyorsan leküzdötte ezt."

Az egyébként véznácska Daniel Radcliffe az elmúlt hónapokban heti hét-nyolc órát töltött a konditermeben, hogy a teste "megfeleljen az elvárásoknak".

"Daniel nem akarja otthagyni a Harry Potter-filmeket, hiszen nagyon a szívéhez nőtt ez a szerep" - mondta a lapnak Radcliffe szóvivője, Vanessa Davies. "De meg szeretné mutatni a világnak, hogy sokoldalú és tehetséges színész. Nem akarja, hogy csak a varázslótanonc miatt emlékezennek rá az emberek."

Daily Mail

Harry Potter rajongói azonban nem nagyon örülnek annak, hogy a fiatal színész ilyen darabban lép fel - ráadásul anyaszült meztelenül. "Mi, szülők, úgy gondoljuk, hogy Danielnek nem lett volna szabad elvállalnia ezt a szerepet" - írja egy felháborodott apuka egy internetes oldalon. "A kilencéves fiunk számára ő igazi példakép. Ez a viselkedés egyáltalán nem illik hozzá. Nagyon csalódottak vagyunk, és a jövőben nem nézünk meg olyan filmeket, amelyekben Daniel Radcliffe is szerepel."