Elárverezik Whitney Houston holmiját

Vágólapra másolva!
Whitney Houston közel négyszáz személyes tárgyát, hangszereit és fellépőruháit árverezi el egy raktározó cég, mert az énekesnő évek óta nem fizet nekik.
Vágólapra másolva!

Egy New Jersey-i cég több száz tárgyat árvereztet el Whitney Houston amerikai énekesnő személyes holmijai közül, azért, hogy a ruhákért, fehérneműkért és hangszerekért kapott összegből rendezni tudják Houston 200 ezer dolláros tartozását.

A raktározó cég, amely Houston koncerteken viselt ruháit és értéktárgyit kezelte, már 2005 óta nem kapott egyetlen fillért sem az énekesnőtől, és végső elkeseredésében döntött az árverés mellett.

"Nem lesz kikiáltási ár a tárgyakra" - közölte Steve Newmark, az aukciót lebonyolító cég vezetője. "Mindenki annyit ajánl, amennyit gondol, és az viheti el az adott tárgyat, aki a legtöbbet fizet érte."

A tárgyak között van 13, Dolce és Gabbana által tervezett egyedi melltartó, több estélyi ruha és ékszer is. Ezek mellett árverésre kerül több, a koncerteken használt hangszer - köztük egy átlátszó, különleges zongora - és kellék is.

Whitney Houston szóvivője, Nancy Seltzer természetesen menteni próbálja ügyfelét: kijelentette, hogy "a sztárok életében megszokott, hogy eladják azokat a holmikat, amelyekre már nincs szükségük, és ennek semmi köze Houston anyagi helyzetéhez."