Reese Witherspoon pánikbeteg lett válása miatt

Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon amerikai színésznő egy nemrég készült interjúban elárulta: lelkileg teljesen összeomlott a válása miatt, és időnként olyan erős pánikrohamai voltak, hogy az autójából sem tudott kiszállni.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon amerikai színésznő, a Dr. Szöszi című film Oscar-díjas főszereplője egy nemrég készült interjúban elárulta: annyira megviselte a szakítása Ryan Philippie színésszel, hogy erős pánikrohamai voltak, és időnként még attól is rosszul lett, ha ki kellett szállnia a kocsijából.

"Még hónapokkal azután is, hogy elváltunk, pánikrohamaim voltak. Teljesen összeomlottam lelkileg" - mesélte a színésznő az amerikai Elle magazinnak. "Egyik alkalommal ültem egy parkolóban, de egyszerűen nem mertem kiszállni a kocsiból, mert azt hittem, azonnal összeesek. Végül mondogatni kezdtem magamnak, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek összetörték a szívét, és ha másnak is sikerült összeszednie magát, akkor nekem miért ne sikerülne."

A színésznő tavaly októberben fejezte be hétéves házasságát Phillippe-vel - állítólag azért, mert a Kegyetlen játékok című film főszereplője összejött egyik filmbéli partnerével, Abbie Cornish ausztrál színésznővel. A párnak két közös gyermeke van, a hétéves Ava és a hároméves Deacon.

Witherspoon új szerelme - legalábbis a pletykák szerint, hiszen hivatalosan soha nem erősítették meg a hírt - Jake Gyllenhaal, akivel a színésznő a Rendition című film forgatásán jött össze.