Michelle Pfeiffernek jót tesznek az évek

Vágólapra másolva!
Egy amerikei magazin olvasói Michelle Pfeiffer amerikai színésznőt szavazták meg annak a hírességnek, akinek kifejezetten jót tett az öregedés - az OK! olvasói szerint Pfeiffer "évről-évre gyönyörűbb lesz".
Vágólapra másolva!

Michelle Pfeiffer amerikai színésznőt, az Eastwicki boszorkányok című film egyik főszereplőjét választották meg az OK! magazin olvasói annak a hírességnek, akinek kifejezetten jót tett az öregedés.

Az amerikai magazin szerint Pfeiffer 49 évesen "még mindig csúcsformában van" és "minden egyes évvel csak gyönyörűbb lett".

"Nincs igazán szépségtitkom" - mondta a színésznő. "Rendesen kell enni, sokat kell aludni és rendszeresen kell sportolni, de semmit nem szabad erővel megvonni magunktól. Nem akarok csak amiatt lemondani a kedvenc fánkomról, mert az én koromban már minden egyes plusz kilót nyűg ledolgozni. Eljutottam odáig, hogy egyszerűen csak szeretném jól érezni magam a bőrömben."

Michelle Pfeiffernek a plasztikai sebészetről is megvan a véleménye: egyenesen "grotesznek" tartja, hogy valaki önként a kés alá feküdjön.

"Nem értek egyet azokkal, akik a plasztikai sebészetet jó megoldásnak tartják, mint ahogy azzal sem, hogy csak a csontsovány nők lehetnek szépek" - nyilatkozta a színésznő. "Lehet kísérletezgetni, de az öregedést semmi nem állítja meg. Tudni kell elviselni."

Az OK! magazin listájára Pfeiffer mögé Cindy Crawford 41 éves topmodell és Ellen Barkin színésznő került. A 60 éves Glenn Close a negyedik helyet kaparintotta meg, míg az ötödik a Született feleségek című sorozat 45 éves főszereplőnője, Marcia Cross lett.