Kate Mosst máris eljegyezte új barátja

Vágólapra másolva!
Ugyan még nem "hivatalos", de Kate Moss és új barátja, Jamie Hince jegyesek - bennfentesek szerint Moss kérte meg a férfi kezét.
Vágólapra másolva!

Múlt hét végén jelentette be Kate Moss brit topmodell, hogy "halálosan szerelmes" új barátjába, Jamie Hince zenészbe, és "el is jegyezték egymást". Bár az eljegyzés még nem hivatalos, a modell barátai szerint ezzel Moss csak azt akarja kifejezni, hogy kész végleg elkötelezni magát új kedvese mellett - és persze azt, hogy túllépett korábbi barátján, a botrányos életű Pete Doherty-n.

A nagy kérdést állítólag Moss tette fel a Kills együttes gitárosának, a 39 éves Hince-nek, egy szenvedélyes éjszaka után.

"Kate és Jamie egy barátjuk esküvőjén voltak, és abban a néhány órában még közelebb kerültek egymáshoz, mint előtte bármikor." - árulta el a modell egyik ismerőse a Mirror című brit napilapnak. "Éjszaka Kate kérdezte meg Jamie-t, hogy lenne-e a férje. Ő pedig örömmel mondott igent. Nagyon szerelmesek egymásba, és tökéletesen kiegészítik egymást."

Moss ismerősei szerint arra elég kicsi az esély, hogy a pár tényleg összeházasodik - legalábbis a közeljövőben biztosan nem kerül sor az esküvőre.

"Ez eljegyzés annak a jele, hogy Kate komolyan gondolja az új kapcsolatát" - mondta a magát megnevezni nem kívánó ismerős. "És persze üzenet Pete Doherty-nek, hogy továbblépett, és végre boldog egy férfi mellett."