Kés alá fekszik Liv Tyler

Vágólapra másolva!
Liv Tyler amerikai színésznő kijelentette: biztos, hogy plasztikai sebészhez fordul és megműtteti a testét - nemcsak azért, mert úgy jobban érezné magát a bőrében, hanem azért is, mert szerinte ez az egyik feltétele annak, hogy jó szerepeket kapjon Hollywoodban.
Vágólapra másolva!

Liv Tyler amerikai színésznő, a Gyűrűk ura című film főszereplőnője egy nemrég adott interjúban kijelentette: szinte teljesen biztos abban. Hogy hamarosan plasztikai sebészhez fordul és megműtteti a testét.

"Nem látok semmi kivetnivalót a plasztikai sebészetben" - jelentette ki a 30 éves Tyler. "Különösen azóta nem, amióta megszületett a kisfiam, Milo. Rengeteget tornáztam és fogyókúráztam, hogy újra visszanyerjem a régi alakomat, de egyszerűen nem megy. Ha orvosi segítség kell ahhoz, hogy megerősödjön az önbizalmam, ám legyen."

A színésznő azt is elmondta, a tökéletes alak elengedhetetlen ahhoz, hogy jó szerepeket kapjon valaki Hollywoodban - ez is közrejátszott abban, hogy végül a plasztikai műtét mellett döntött.

"Nekem is meg kell élnem valamiből" - mondta Tyler az Allure magazinnak. "És ha slampos vagyok, akkor nem kapok szerepet. Időnként elgondolkozom azon, hogy visszavonulok, eladom a házamat, és teljesen egyszerű életet élek egy farmon, de az valójában nem én lennék."

Az interjúban Liv Tyler a gyermekkoráról is beszélt:: arról, hogy soha nem volt igazi lázadó. "Egyszerűen nem volt mi ellen lázadnom, mert a szüleim (Steven Tyler rockzenész és Bebe Buell modell - a szerk.) elég laza fazonok voltak" - árulta el a színésznő. "Megpróbálhattam volna elszökni otthonról, koncertekre járni és marihuánát szívni, de ők ugyanezt csinálták."