Nem eshetnek teherbe a Spice Girls tagjai

Vágólapra másolva!
A Spice Girls egykori tagjai az elkövetkező évben biztosan nem eshetnek teherbe - a '90-es évek sikerzenekara ugyanis újra összeáll, és a menedzserek azt akarják, minél simábban menjenek a koncertek előkészületei, ez pedig nagy pocakkal biztosan nehezebb lenne.
Vágólapra másolva!

Hosszú listát kaptak a Spice Girls együttes tagjai, mit szabad megtenniük, és mit kell kerülniük az elkövetkező időszakban - az egykori sikeres lánycsapat ugyanis hamarosan újra összeáll, és az együttes menedzsere, Simon Fuller azt szeretné, ha "minden a lehető legsimábban menjen".

Az első számú szabály, amelyet Victoria Beckhamnek, Melanie Brownnak, Geri Halliwellnek, Emma Buntonnak és Melanie Chisholmnak be kell tartania: az elkövetkező egy évben egyikőjük sem eshet teherbe. Elsősorban Victoria Beckhamnek szólhat az ajánlás: a brit híresség, David Beckham focista felesége ugyanis három fia mellé mindenképpen szeretne még egy gyereket.

"Kérlek, ne most essetek teherbe" - írja Fuller azon a listán, amelyet eljuttatott a zenekar tagjainak, és amelyen megfogalmazta a kívánságait, a "lehető legjobb eredmény érdekében".

Forrás: [origo]

A lányok fénykorukban: Mel C, Victoria, Geri, Emma és Mel B



Fuller továbbá azt is a lányok lelkére kötötte, hogy "ne veszekedjenek egymással" és "ne áruljanak el semmilyen pénzügyi információt a sajtónak".

"Mindenképpen azt szeretném, ha egyikőtök sem erősítene vagy cáfolna meg pletykákat az újságíróknak" - folytatja Fuller a listát, amelyet a brit Sun magazin hozott nyilvánosságra, majd hozzáteszi: "Lehetőleg csak büszkén és lelkesen beszéljetek a Spice Girls-höz kötődő emlékeitekről, és tiszteljétek a többiek magánéletét és nézőpontját."

Az együttes - amely 2000-ben bomlott fel - várhatóan karácsonyra adja ki első új lemezét, és jövőre több koncertet is terveznek.