Teltebb idomokra vágyik Keira Knightley

Vágólapra másolva!
Keira Knightley brit színésznő sokkal jobban érezné magát a bőrében, ha lenne rajta mit fogni: saját bevallása szerint olyan alakot szeretne magának, mint amilyen Monica Bellucinak van. A plasztikai műtétektől viszont fél.
Vágólapra másolva!

Keira Knightley brit színésznő - akit korábban már megvádoltak azzal: étkezési zavarai miatt olyan sovány - kijelentette, ő szeretné a legjobban, ha néhány kilót fel tudna szedni, és végre lenne rajta mit fogni.

"Igenis szeretnék nagyobb melleket" - mondta a 22 éves színésznő egy brit televíziós műsorban. "Annak örülnék a legjobban, ha olyan alakom lenne mint Monica Belluci olasz színésznőnek - neki csodálatos teste van. De sajnos tudom, hogy soha nem leszek olyan dögös, mint ő, egyszerűen ilyenek a génjeim."

Forrás: [origo]

Belluci és Knightley



Bár a Karib-tenger kalózai című film sztárja szívesen venné, ha a megfelelő helyeken "gömbölyödne", nem akar plasztikai sebészhez fordulni: túlságosan fél ugyanis a műtéttől.

"Egyszerűen nem lennék képes kés alá feküdni, ahhoz túlságosan félek a komplikációktól" - jelentette ki Knigthley.

A fiatal színésznőt korábban több bulvárlap is megvádolta azzal, étkezési zavarokkal küzd, és anorexiás, azért olyan vékony. Knigthley viszont hevesen tiltakozott a vádak ellen - egy napilapot be is perelt.