Felezték Paris Hilton büntetését

Vágólapra másolva!
A korábban kiszabott 45 nap helyett csak 23-at kell börtönben töltenie Paris Hilton amerikai hírességnek. A botrányos életű örökösnőnek "megelőlegezte" a jó magaviseletért járó kedvezményt a Los Angeles-i sheriff.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai énekes-színésznőnek csak a kiszabott büntetés felét - 45 nap helyett mindössze 23-at - kell börtönben töltenie, mert a Los Angeles-i sheriff irodája felülvizsgálta Paris ügyét, és "megelőlegezte" neki a jó magaviseletért járó kedvezményt, jelentette tegnap a Reuters hírügynökség.

"Úgy gondoljuk. Paris megbánta amit tett, és mindent elkövet majd, hogy jól viselkedjen a büntetése alatt, és betartsa a szabályokat" - nyilatkozta a megyei sheriff szóvivője, Steve Whitmore.

A botrányairól elhíresült Paris emellett egy, a külvilágtól elzárt és speciális igényekre szabott börtönben tölti majd le büntetését, Lynwood városkában. Hiltont egy 12 cellás, különálló intézményben helyezik el, amelyet rendőröknek, köztisztviselőknek és hírességeknek tartanak fent. Azt viszont nem garantálják, hogy Paris egyedül lesz a cellájában, valószínűleg kap majd egy "szobatársat".

A Viasztestek című film főszereplőnője azt mondta, felkészült arra, hogy letöltse a börtönbüntetést - éppen ezért nem fellebbez a bírói ítélet ellen, bár korábban ezt tervezte.

"Megbántam, hogy megsértettem a törvényt és kész vagyok szembenézni a tettem következményeivel" - nyilatkozta Paris Hilton.