Paris Hilton összeomlott

Vágólapra másolva!
Paris Hiltont megviselték a botrányok: pszichológusa szerint a híresség "összeomlott", és "súlyos traumaként éli meg" a vele történt eseményeket.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai énekes-színésznő egyre kevésbé képes tartani magát: nemcsak azzal kell megküzdenie, hogy hamarosan börtönbe vonul, most egy tízmillió dolláros rágalmazási pert is a nyakába akasztottak. A híresség pszichológusa megállapította, Paris súlyos traumaként éli meg az elmúlt hónapok eseményeit, és nem valószínű, hogy képes lesz a még előtte álló tárgyalásokon megjelenni.

Az örökösnő pszichológusa, Dr. Charles Sophy szerint Hilton kisasszonyt sokkhatásként érte a rá kiszabott 45 napos börtönbüntetés. " Amikor tudomására hozták az ítéletet, nagyon labilis érzelmi és idegállapotba került" - mondta a pszichológus, aki kilenc hónapja kezeli Hiltont.

Ráadásul Parisnek egy újabb perrel kell szembenéznie: egy régi barátnője, Zeta Graff színésznő rágalmazással vádolja a botrányos életű hírességet, és tízmillió dollárt követel kártérítéskén. Graff szerint Hilton egy újságcikkben hazugságokat állított róla, és azzal vádolta meg, hogy zaklatta őt és akkori barátját, Paris Latsis görög származású milliomost.

"Bár korábban randiztam Latsis-szal, de a kapcsolatunknak hamar vége lett, s utána nem is foglalkoztam vele" - mondta Graff. "Paris ennek ellenére hazugságokat terjesztett rólam, sőt, még azzal is megvádolt, hogy megpróbáltam ellopni az egyik értékes nyakláncát."

Hiltonnak május 21-én kellene a rágalmazási ügyben a bírósági tárgyaláson megjelennie, de pszichológusa kijelentette, állapota nem teszi lehetővé, hogy elmenjen a tárgyalásra.