Katie Holmes katolikusnak nevelné Surit

Vágólapra másolva!
Amikor Tom Cruise színésszel házasságot kötött, Katie Holmes áttért a szcientológus hitre - ám most úgy hírlik, mégsem adta át magát teljesen új vallásának: gyermekük, Suri neveléséről egy katolikus pappal konzultál, és ha eljön az ideje, katolikus iskolába szeretné iratni a kislányt. 
Vágólapra másolva!

Katie Holmes amerikai színésznő, katolikusnak akarja nevelni gyermekét, Suri Criuse-t - adta hírül az amerikai Life and Style magazin.

A katolikusnak nevelt amerikai színésznő feladta vallásását, és áttért a szcientológus hitre, amikor hozzáment Tom Cruise színészhez - a szertartás is e vallás előírásainak megfelelően zajlott -, ám most állítólag titokban felkeresett egy papot, akivel kislányuk, a most egyéves Suri neveléséről neveléséről azóta is rendszeresen konzultál, és közeli ismerősök elmondásai szerint, az a terve, hogy ha iskolaérett lesz, katolikus iskolába szeretné járatni a kislányt.

"Szeretné, ha Suri megismerkedne a katolikus hit alapjaival"- árulta el egy barát a magazinnak.

A 28 éves színésznő, amikor tavaly novemberben összeházasodott Cruis-zal, minden kapcsolatot megszakított Ohio-béli gyerekkori barátaival, azóta a családjával is csak ritkán találkozhat - de a hírek szerint tervezi, hogy még idén nyáron ellátogat Surival a szülővárosába.

Holmes, aki jelenleg a Mad Money című filmet fogatja férjétől távol, Louisianaban, sorra hívja fel régi barátait, köztük Meghann Birie-t is, akivel két éve nem beszélt. A gyerekkori barátnő a magazinnak beszámolt arról, hogy Katie nagyon örült annak, hogy végre olyasvalakikkel is beszélhet, akik nem Cruise-kompániájához tartoznak. "Katie azt mondta: hihetetlen, hogy feladta egykori önmagát."