Julia Roberts környezetbarát otthona

Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas amerikai színésznő, Julia Roberts egy "tökéletesen környezetbarát" otthont építtet a családjának, és még a kocsiját is le akarja cserélni egy növényiolaj-meghajtásúra.
Vágólapra másolva!

Új házat építtet a családjának az Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts és férje, Danny Moder. A malibui otthon a várandós színésznő elképzelései szerint tökéletesen környezetbarát lesz: olyan fából épül, amely újratelepített erdőből származik, a csempék újrahasznosított üvegből készülnek, a ház fűtését pedig napelemekkel oldják meg. Az előzetes tervek szerint az ökoház mintegy húszmillió dollárba kerül majd.

"Már az Erin Brockovich című film is nagy hatással volt arra, ahogyan a környezetet látom, de a gyerekeim születése óta még inkább odafigyelek arra, hogy óvjam a környezetet" - mondta Roberts a Life&Style című amerikai magazinnak.

"Ha befejeztük a házat, akkor a közlekedésre szeretnék koncentrálni" - folytatta a Pretty Woman című film főszereplőnője. "Most is hibrid autónk van, de le akarom cserélni egy olyanra, amely növényi eredetű üzemanyaggal működik."

Julia Roberts nyárra várja harmadik gyermekét. Ikrei, Phinnaeus és Hazel két évesek.