A Potter filmek Dumbledore-ja apa lesz

Vágólapra másolva!
66 évesen lesz apa a Harry Potter-filmekben Dumbledore professzort alakító brit színész, Sir Michael Gambon. A gyerek édesanyja Gambon 41 éves barátnője, Phillippa Hart.
Vágólapra másolva!

Sir Michael Gambon, a Harry Potter-filmekben Dumbledore professzort alakító brit színész májusban apa lesz: akkor születik meg ugyanis második gyermeke. A gyerek édesanyja a 41 éves Phillippa Hart, akivel Gambonnak már öt éve tart a kapcsolata - annak ellenére, hogy a színész még nem vált el feleségétől, Anne-től.

Gambon és "szeretője" a színész ismerősei szerint "nagyon szeretik egymást", de nem élnek együtt.

"Phillippa már elmúlt negyven, és nagyon szeretett volna gyereket" - árulta el a Sunday Mirror című brit lapnak a pár egyik ismerőse. "Michael pedig nem látta akadályát, és egyáltalán nem gondolta, hogy idős lenne egy kisbabához. Megengedheti magának, hogy eltartsa őket, és azt szeretné, hogy Phillippa boldog legyen. De nem akar összeköltözni vele, vagy elvenni őt feleségül. A szabadsága mindennél fontosabb."

Gambon alig 22 évesen vette feleségül Anne Millert, és nem hajlandó elválni tőle, annak ellenére, hogy már öt éve külön élnek - és azóta is Phillippát nevezi a partnerének a nyilvánosság előtt. De ahelyett, hogy összeköltözött volna a szerelmével, az idősödő színész inkább vett magának egy lakást, ahol élheti a maga életét.

"Soha nem akarták titkolni a kapcsolatukat, szeretik egymás Phillippával" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó másik barát. "De Michael a feleségével is a jó kapcsolatot ápol. Gyakran találkoznak, és telefonon is hetente beszélnek. Nagyon jó barátok maradtak."

A színész szóvivője nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit.