Vágólapra másolva!
Donald Trump amerikai üzletember kijelentette: nem bírja elviselni a várandós nők látványát, ezért nem akarja, hogy a hatodik hónapban járó, Amerika-szerte nagy népszerűségnek örvendő tévésztár, Nancy O'Dell vezesse a Miss USA szépségversenyt.
Vágólapra másolva!

Donald Trump amerikai üzletember nemrég kijelentette: nem bírja elviselni a várandós nők látványát, ezért egyáltalán nem akarja, hogy a hatodik hónapban járó közkedvelt televíziós személyiség, Nancy O'Dell vezesse a Miss Egyesült Államok szépségverseny márciusi döntőjét, aki többek között az NBC-n futó népszerű sztár-magazin, az Access Hollywood egyik műsorvezetője.

Trump még azt is kilátásba helyezte, hogy felbontatja O'Dell szerződését - úgy gondolta ugyanis, hogy egy terhes nő teste és a tökéletes alakú szépségkirálynő-jelöltek között, esztétikai szempontból, mély szakadék tátong.

A végső szót azonban O'Dell anyacége, az NBC tévétársaság mondta ki: nem hajlandóak az egyik legnagyobb sztárjukat levenni a képernyőről, csak azért mert valakinek nem tetszik, hogy a műsorvezetőnő gyermeket vár.

Sem O'Dell, sem Donald Trump nem kívánta kommentálni a tévétársaság döntését.