Szakított a barátjával Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue ausztrál énekesnő pénteken hivatalosan is bejelentette: négy év után szakított a barátjával, Olivier Martinez francia származású színésszel.
Vágólapra másolva!

Négy évig tartó kapcsolat után szakított Kylie Minogue ausztrál énekesnő és barátja, Olivier Martinez francia származású színész - jelentette be hivatalosan az énekesnő szóvivője egy sajtóközleményben.

"Olivier és Kylie úgy döntöttek, nem folytatják együtt az életüket" - írja a közlemény. "Barátként váltak el, nincs bennük harag, és továbbra is nagyon közel állnak egymáshoz."

Bár mindketten tagadták azt, hogy egy harmadik személy is szerepet játszott volna a szakításban - és "nagyon elszomorítónak" találták a bulvársajtó hűtlenségről szóló cikkeit -, a brit Sunday Mirror magazin azt állítja, Martinez Penélope Cruz spanyol származású színésznővel vigasztalódik.

"Alig néhány órával a szakítás bejelentése után Martinez már együtt vacsorázott Penélope Cruzszal, és láthatóan nagyon boldog és jókedvű volt. Egyáltalán nem úgy viselkedett, mint akit megviselt a szakítás" - számolt be az esetről egy szemtanú. "Mindenki szeme láttára ölelkeztek és csókolóztak egymással, utána pedig együtt távoztak."

"Kylie teljes szívével szerette Olivier-t, és nagyon rosszul esik neki, hogy ennyire megalázó helyzetbe hozta" - mondta az ausztrál énekesnő egyik közeli ismerőse. "De Olivier-t a jelek szerint egyáltalán nem érdekli, hogyan érez Kylie. Éli a világát, és nem törődik másokkal."

A 41 éves színészt már többször is megvádolták azzal, hogy csalja Minogue-ot. Négyéves kapcsolatuk alatt állítólag több hírességgel is volt futó kalandja: többek között Angelina Jolie-val, Salma Hayekkel és a Lost című sorozat sztárjával, Michelle Rodriguezzel is hírbe hozták.