Sutton Pierce lett Britney kisfia

Vágólapra másolva!
Sutton Pierce Federline-nak nevezte el múlt héten született kisfiát Britney Spears amerikai énekesnő - a pletykák szerint azért, mert  így megegyezik két gyermekének monogramja.
Vágólapra másolva!

Sutton Pierce Federline lett Britney Spears amerikai énekesnő múlt kedden született második gyermekének a neve. "Britney elsősorban azért döntött emellett a név mellett, mert így mindkét gyermekének ugyanaz a monogramja" - nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló forrás a People magazinnak. - "Britney úgy gondolta, hogy Sean Preston mellett a Sutton Pierce nagyon jól hangzó név lesz."

A Postchronicle.com oldal szerint a nevet elsősorban a jelentése miatt választotta Britney Spears. A Sutton igen ritka keresztnév (bár vezetéknévként igen gyakori az Egyesült Államokban), jelentése "déli városka", a Pierce pedig a Peter név egyik változata. "Britneynek nemcsak az volt fontos, hogy két gyermekének azonos legyen a monogramja, hanem hogy igazi, déli hangzású nevet válasszon a fiának. Britney a szíve mélyén még mindig az a louisianai lány, aki gyerekkorában volt" - árulta el az énekesnő egyik ismerőse a People magazinnak.

Britney Spears szeptember 12.-én hozta világra második gyermekét, alig két nappal idősebb fia, Sean Preston első születésnapja előtt. A pletykák szerint Britney azt szerette volna, ha a két gyerek azonos napon ünnepli a születésnapját, ezért pontosan szeptember 14.-ére "programozta" a szülését. Férje, Kevin Federline zenész volt az, aki ezt az egészet "túlságosan furcsának" tartotta, és hamarabb vitte be feleségét a kórházba.

Britney Spears szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó a People magazin értesüléseit az újszülött nevével kapcsolatban, bár annyit elárult, hogy hamarosan közzéteszik az első fotókat Britney második gyermekéről.