Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston - nagyvonalúságáról téve tanúbizonyságot -, ejtette a vádat az őt otthoni, topless napfürdőzés közben megörökítő paparazzo ellen.
Vágólapra másolva!

Peter Brandt fotós közzétette azt az írásos megállapodást, amelyben Jennifer Aniston amerikai színésznő elállt a pertől, cserébe, hogy Brandt megígérte: sosem fogja publikálni a róla készült meztelen képeket. A színésznő ügyvédje nem akart részletekbe bocsátkozni.

A 37 éves Aniston, a Jóbarátok sorozat egyik főszereplője, Brand-tet decemberben perelte be, miután a lesifotós számos magazin szerkesztőjének elküldte az őt meglehetősen hiányos öltözetben mutató képeket, azon fotókkal egyetemben, amelyeken a színésznő, szíve - akkor még új - választottjával, Vince Vaughn-nal ölelkeztek.

Az, hogy a képek eleddig nem láttak napvilágot, csupán annak köszönhető, hogy a színésznő ügyvédje az érintett magazinok szerkesztőinél jogi lépéseket helyezett kilátásba, amennyiben azok publikálják az ügyfele magánéletébe gázoló felvételeket.

A fotós állítása szerint ő "kizárólag a Hollywood újdonsült szerelmespárjáról készült képeket szerette volna eladni". "A félmeztelen képeket talán hiba volt melléjük tenni" - nyilatkozta az év végén az ABC News Radiónak.

A privát szféráját amazonként óvó színésznőnek "mellesleg" nem ez volt az első harca: 2003-ban félmillió dollárt kasszírozott attól a férfitól, aki róla készült félmeztelen képeket küldött szét jónéhány újságnak még 1999-ben, 2002-ben pedig a képeket megjelentető magazinok ellen szintén kártérítési pert nyert. A megbocsátás árát sűrű homály fedi.