Nicole Richie túl sokat bundázik

Vágólapra másolva!
A PETA nevű állatvédő szervezet Nicole Richie-t, a Simple Life című valóságshow egyik főszereplőjét választotta meg idén a legrosszabbul öltözött hírességnek.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie, a Simple Life című valóságshow egyik főszereplőnője lett idén a legrosszabbul öltözködő híresség a PETA állatvédő szervezet szavazásán - méghozzá azért, mert túlságosan sokszor visel valódi szőrmét.

"Nicole Richie biztosan nem eszik sokat, de más élőlények bundájára eléggé ki van éhezve" - írta a PETA egyik aktivistája a szervezet honlapján. -"Nemcsak a teste zsugorodott össze az utóbbi hónapokban, hanem a szíve is."

A második helyezett Ashley Olsenről így ír a PETA: "lehet, hogy egy szőrmekabátban tíz kilóval többnek látszik az ember, de Ashley jobban tenné, ha egy villa segítségével próbálna meg hízni".

A harmadik helyezett Christina Ricci színésznő lett, a negyedik pedig Eva Longoria, a Született feleségek című sorozat egyik szereplője.

A PETA szerint ez a "díj" komoly előrelépés lehet a véres és kegyetlen szőrmeipar elleni harcban. A szervezet példaként a tavalyi "győztes" Paris Hiltont hozza fel: "Paris mostanában azt mondja a riportereknek, hogy egy ideje már nem visel valódi szőrmét" - írta a PETA képviselője. - "Hilton szerint az igazi fordulópont akkor következett be az életében, amikor megnézett egy videót arról, hogyan bánnak az állatokkal a távol-keleti szőrmekereskedők."

Az állatvédők szóvivője szerint ez mindenképpen "jó jel", de "azzal még várnánk, hogy felkérjük Parist a következő szőrmeellenes kampányunk arcának".