Gyereket szeretne Naomi Campbell

Vágólapra másolva!
A hisztérikus viselkedéséről hírhedtté vált topmodell, Naomi Campbell elérkezettnek látja az időt arra, hogy megállapodjon és gyereket szüljön. Egy dolgot nem tud még: ki lesz az a férfi, aki hosszú távon is hajlandó őt elviselni.
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell amerikai topmodell elérkezettnek látja az időt arra, hogy megállapodjon és gyerekeket szüljön. "Már 36 éves, és egyre jobban hallja a biológiai órája ketyegését" - árulta el a modell egyik közeli ismerőse a Grazia magazinnak. - "Rettenetesen fél attól, hogy esetleg kicsúszik az időből, és már nem lehet majd gyereke."

Campbell - aki az utóbbi időben botrányos, agresszív viselkedésével került a lapokba - attól is tart, hogy nem talál olyan férfit, akivel családot alapíthat. "Naomi igencsak fél attól, hogy egyetlen férfi sem marad meg mellette, mert olyan tüzes a természete. Biztos abban, hogy ez sok jelentkezőt elriaszt" - mondta Campbell egyik barátja a brit magazinnak.

Naomi Campbell korábban olyan hírességekkel randevúzgatott, mint a zenész Usher, Robert DeNiro és Sylvester Stallone amerikai színészek. Az elmúlt időszakban azonban magányosan élt.

"Naomi hírhedt volt arról, hogy mennyire követelőző, és hogy teljesen ki akarja sajátítani a partnerét. Olyan volt sokáig, mint egy elkényeztetett gyerek. De megöregedett, és rájött arra, hogy szembe kell néznie önmagával, ha azt akarja, hogy megmaradjon valaki mellette" - mondta a magát megnevezni nem kívánó ismerős a Grazia magazinnak.