Az életéért küzd Michael Flatley

Vágólapra másolva!
Az ír tánc nagymestere, Michael Flatley az életéért küzd egy londoni kórházban, ahová azután kellett szállítani, hogy teljesen legyengítette egy rejtélyes vírus.
Vágólapra másolva!

Az amerikai származású táncost, Michael Flatley-t teljesen legyengítette egy rejtélyes vírus, és jelenleg is egy londoni kórházban küzd az életéért - adta hírül a Daily Mail.

A Lord of the Dance és a Celtic Tiger főszereplője tíz napja betegedett meg, de egyelőre még nem tudták megállapítani, mi okozhatta a táncos állapotának hirtelen romlását. "Michael nagyon erős és fitt férfi, szinte soha nem szokott beteg lenni, nagyon ellenálló a szervezte" - nyilatkozta a brit lapnak Flatley egyik közeli barátja. - "Először nem is nagyon fogtuk fel, mennyire beteg, de mostanra rájöttünk, sokkal komolyabb a baj, mint gondoltuk."

Flatley testvére, Thomasina szerint a táncos néhány hónappal ezelőtti esküvőjén terjedhetett el valamilyen vírus a násznép körében. "Én három hétig beteg voltam az esküvő után, és a lányom is betegeskedik" - nyilatkozta Thomasina Flatley - "De egyikőnk sem volt annyira rosszul, mint Michael."

Flatley múlt hónapban házasodott össze az egyik táncosával, Niamh O'Briennel, és alig két hete jelentették be, hogy gyerekük lesz.