Lollobrigida férjhez megy

Vágólapra másolva!
A 79 éves olasz színésznő, Gina Lollobrigida úgy döntött, huszonkét évig tartó randevúzás után hozzámegy 45 éves szerelméhez, egy spanyol úriemberhez.
Vágólapra másolva!

Gina Lollobrigida olasz színésznő bejelentette, hogy feleségül megy spanyol származású szerelméhez, Javier Rigau y Rafolshoz. A pár egy Monte Carlo-i partin találkozott, és már 22 éve randevúzgatnak egymással. A 79 éves Lollobrigida és kedvese között 34 évnyi a korkülönbség. "Olyan volt az egész, mintha a villám csapott volna belém. Először csak szenvedély volt közöttünk, de később teljesen egymásba habarodtunk" - mondta az egykori szexszimbólum. - "Már korábban is szerettünk volna összeházasodni, de egyszerűen nem volt rá lehetőségünk."

"Mindig is vonzottak a fiatal férfiak" - árulta el egy telefonos interjúban a színésznő. - "Nincsenek komplexusaik, se gátlásaik. Ráadásul nagyon nagylelkűek."

Lollobrigida azt is elmondta az interjúban, hogy Olaszországban bombaként robbant a hír. "Az emberek szinte megőrültek, amikor megtudták, hogy férjhez megyek" - nyilatkozta a Rómában élő színésznő.

Az "isteni Lollo"-nak ez lesz a második házassága. Első férjétől, egy jugoszláv származású orvostól 1971-ben vált el. A vőlegényről, Javier Rigau y Rafolsról, szinte semmit nem lehet tudni - csupán annyit, hogy üzletember.

A pár még idén szeretné megtartani az esküvőt, a tervek szerint New York egyik elegáns szállodáját bérlik ki a jeles alkalomra.