Mel B Eddie Murphy gyerekét várja

Vágólapra másolva!
Négy hónapos terhes az ex-Spice Girl, Mel B. A gyerek apja Eddie Murphy amerikai színész. A pár a jövő hónapban valószínűleg össze is házasodik.
Vágólapra másolva!

Melanie Brown angol énekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja négy hónapos terhes Eddie Murphy amerikai színésztől, a Beverly Hills-i zsaru című film főszereplőjétől. A hírt maga az énekesnő kotyogta ki egy elegáns fehérneműüzlet alkalmazottainak - adta hírül a TMZ internetes portál.

"Az énekesnő arról is beszélt, hogy sokkal fáradékonyabb a terhessége miatt, és nem csodálkozna azon, ha ikreket várna, mert annyira nagy a hasa" - mondta az üzlet egyik alkalmazottja.

Forrás: Red DotForrás: Red Dot


Mel B-nek már van egy kislánya, Phoenix Chi az első házasságából. Eddie Murphy pedig összesen hat gyerek apja. Előző feleségétől, Nicole-tól idén áprilisban vált el.

Murphy és Brown alig néhány hónapja ismerkedetek meg, de a pletykák szerint azonnal egymásba habarodtak: pár héttel azután, hogy összejöttek, a testükre tetováltatták a másik nevét, és folyamosan a házasságról beszéltek.

A legújabb hírek szerint az esküvő már egyáltalán nincs messze: bennfentesek tudni vélik, hogy a 31 éves énekesnő és 45 éves párja már a jövő hónapban oltár elé áll. A romantikus ceremóniát Los Angeles egyik legexkluzívabb szállodájában tartják majd, és olyan hírességeket is meghívnak, mint a Beckham házaspár, vagy Geri Halliwell.