Egy milliárdossal randevúzgat Natalie Portman

Vágólapra másolva!
Egy brit milliárdossal, Nat Rothschilddel találkozgat mostanában Natalie Portman színésznő. Bár a pár eddig próbálta a kapcsolatot titokban tartani, egyes szemtanúk kikotyogták a dolgot, és szerintük Rotschild és Portman teljesen odavannak egymásért.
Vágólapra másolva!

Natalie Portman amerikai színésznő, például a V, mint Vérbosszú című film 25 éves főszereplőnője új barátot talált magának: a pletykák szerint teljesen egymásba habarodtak a brit milliárdossal, Nat Rothschilddel.

"Natalie és a barátja mindent megtesznek azért, hogy titokban maradjon a kapcsolatuk. Legutóbb egy étteremben randevúztak, és nagyon ügyeltek arra, nehogy felhívják magukra a figyelmet" - számolt be egy szemtanú. - "Külön érkeztek az étterembe, és külön is távoztak, de amíg ott voltak, folyamatosan beszélgettek és fogták egymás kezét."

A színésznő egy filmforgatáson tartózkodik Londonban, ahol a 35 éves Rothschilddal megismerkedett. A hatalmas vagyon örököse eddig kicsapongó életmódjáról volt híres, de a bulvárlapok szerkesztői szerint "minden esély megvan arra, hogy Natalie mellett lenyugszik."