Vágólapra másolva!
Farrah Fawcett, a Charlie angyalai című sorozat egykori főszereplőnője rákbetegséggel küzd.
Vágólapra másolva!

Farrah Fawcett amerikai színésznő, a Charlie angyalai című sorozat egykori főszereplőnője rákbetegséggel küzd - adta hírül több ügynökség is a napokban. Bár a színésznő nem tett hivatalos bejelentést, egy közleményben azt kérte az újságíróktól, hogy "tiszteljék a magánéletét ebben a nehéz időszakban".

A hírek szerint az 59 éves színésznő szervezetéből nemrég műtéti úton távolítottak el egy daganatot, és a közeljövőben gyógyszeres kezelésnek, valamint kemoterápiának is aláveti magát.

"Farrah egyáltalán nem érezte jól magát az elmúlt hónapokban, rengeteget fogyott és folyamatosan fájdalmai voltak" - mondta a színésznő egyik barátja. - "Alig néhány nappal azután tudta meg, hogy rákos, hogy fellépett az Emmy díjátadón. Rettenetesen le volt törve, és egyszerűen nem tudta, mihez is kezdjen."

A betegség újra összehozta Fawcettet és régi szerelmét, Ryan O'Neal színészt. A Love Story főszereplője, és Fawcett majdnem 17 évig élt együtt és egy közös gyermekük is született, de 1997-ben szakítottak. "Ryan maga is szenvedett leukémiától, így pontosan tudja, mit érezhet most Farrah" - mondta a National Enquirer magazinnak a színésznő egyik barátja. - "Ryan odaköltözött Farrah-hoz, hogy a gondját tudja viselni. Még egy filmszerepet is lemondott a kedvéért."