Eva Longoria újra szingli

Vágólapra másolva!
Két év után szakított kedvesével, Tony Parker kosárlabdázóval Eva Longoria amerikai színésznő, a Született feleségek egyik főszereplőnője.
Vágólapra másolva!

Szakított a barátjával Eva Longoria amerikai színésznő, a Született feleségek egyik főszereplője. Ő és Tony Parker kosárlabdázó közel két évig voltak együtt.

Longoria szóvivője, Liza Anderson nem erősítette meg a szakítás hírét, mindössze annyi információt írt egy sajtóközleményben, hogy a pár nehéz időszakon megy keresztül. "Eva és Tony nehéz hónapokat él át, de ez mindenkinél előfordulhat. Mindkettőjüknek nagyon megterhelő a munkája, emiatt természetes, hogy időnként feszültség van a kapcsolatukban" - írta Anderson.

Annak ellenére, hogy a szakítás tényét egyikőjük sem ismerte be, bennfentesek tudni vélik, hogy már hetek óta megromlott közöttük a viszony. "Eva és Tony egyáltalán nem voltak boldogok az utóbbi néhány hónapban, rengeteg vita volt közöttük" - árulta el a pár egyik közeli ismerőse. - "Ráadásul múlt héten Tony találkozott az egyik volt barátnőjével egy szórakozóhelyen, egész este összebújva beszélgettek, és a telefonszámukat is kicserélték. Eva számára ez volt az utolsó csepp."

"Eva és Tony még mindig nagyon szeretik egymást, és a történtek ellenére megpróbálják együtt" - állította egy magát megnevezni nem kívánó forrás a People magazinnak. - "Mindent megtesznek azért, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatuk."

A 31 éves Longoria 2004-ben találkozott a nála hét évvel fiatalabb kosárlabdázóval, de egészen 2005 augusztusáig megpróbálták titokban tartani a kapcsolatukat. Bár mindketten azt mondták, nagyon boldogok együtt, sem házasságot, sem gyereket nem terveztek. "Nagyon boldogok vagyunk így ahogy vagyunk, és nem tervezünk házasságot. A két dolog nem függ össze" - nyilatkozta Longoria egy interjúban, majd hozzátette: - "Nagyon valószínű, hogy örökre együtt maradunk, elsősorban azért, mert mindketten túl lusták vagyunk ahhoz, hogy valaki mást keressünk."