Anna Nicole Smith férjhez ment

Vágólapra másolva!
Alig néhány héttel a fia halála és a lánya születése után Anna Nicole Smith volt Playboy-modell hozzáment az ügyvédjéhez, Howard K. Sternhez. Egyesek szerint csak azért kötöttek házasságot, hogy ne lehessen elvenni tőlük az újszülött gyereket.
Vágólapra másolva!

Anna Nicole Smith, egykori Playboy-modell újabb hírrel örvendeztette meg a rajongóit: tegnap ugyanis hozzáment az ügyvédjéhez, Howard K. Sternhez - alig két nappal azután, hogy Stern egy élő tévéműsorban bejelentette, ő az igazi apja Anna Nicole háromhetes lányának, Danilynne Hope-nak.

A volt modell szóvivője szerint nem igazi házasságról van szó, csupán egy szerződésről, amit "két, egymást mélyen szerető ember kötött Isten színe előtt". "Anna, Howard, a kislányuk és néhány kedves ismerősük hajóra szálltak, ami kivitte őket az óceán közepére" - nyilatkozta a szóvivő az ET Online magazinnak - "Ott Isten színe előtt megfogadták egymásnak, hogy mindig ott lesznek a másik mellett ebben a nehéz időszakban."

Egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú szerint közel sem volt ennyire és romantikus ez a ceremónia. "Hatalmas bulit csaptak azon a hajón" - nyilatkozta a szemtanú a Star magazinnak - "A hajó körül biztonsági őrök cirkáltak motorcsónakokon és más csónakok folyamatosan hozták az ételeket és az italokat. Anna Nicole pedig, aki alig három hete szült, egy rózsaszín bikinit viselt."

Egy családjogi ügyvéd szerint egyáltalán nem véletlen, hogy Anna Nicole Smith és Howard K. Stern éppen most házasodtak össze. "A bahamai törvények szerint, ha a pár a gyerek születése után házasodik össze és az apa elismeri a gyereket, akkor minden bíróság őt tartja majd a gyerek biológiai apjának" - mondta az ügyvéd a PerezHilton.com oldalnak. - "Így pedig sokkal nehezebb lenne bárkinek harcba szállnia az apaságért. Ez alapján a törvény alapján a másik jelentkező, Larry Birkhead csak akkor pereskedhetne az apaságért, ha ő lenne az egyetlen jelentkező."