Daniel Smith: halálos gyógyszerek

Vágólapra másolva!
Tovább folyik a nyomozás Anna Nicole Smith fiának halála ügyében: a halottkémek szerint nem gyilkosság és nem öngyilkosság történt - valószínűleg egy halálos gyógyszer-kombináció áll a háttérben.
Vágólapra másolva!

Tovább folyik a nyomozás Anna Nicole Smith amerikai ex-fotómodell fiának, Danielnek halála ügyében: a halottkémek szerint nem gyilkosság áldozata lett a húszéves fiatalember, de nem is öngyilkosságot követett el. "Nagyon valószínű, hogy egy halálos gyógyszer-kombináció okozta Daniel halálát"- nyilatkozta Cyril Wecht patológus. - "Bár a második boncolás sem hozott teljes eredményt, még mindig el kell végezni néhány vizsgálatot."

A volt modell és Playmate fiát két hete találták holtan egy nassaui kórházszobában, ahová azért érkezett, hogy meglátogassa édesanyját és újszülött húgát, Danilynne Hope-ot. A fiatalember hirtelen halálára nem talált magyarázatot a bahamai orvoscsoport, ezért Anna Nicole Smith saját halottkémet bérelt fel, a 75 éves Cyril Wecht-et, aki többek között Elvis Presley, John F. Kennedy és a titokzatos körülmények között meggyilkolt kislány, JonBenet Ramsey boncolásában is közreműködött.

A legutóbbi információk szerint Daniel Smith szervezetében kétféle gyógyszert találtak: egy antidepresszánst és egy altatót. Az orvosok szerint ennek a két gyógyszer kombinációja okozhatta a fiú halálát.

Danielhez közel álló források szerint a gyógyszerek mellett a fiú törékeny egészsége is közrejátszhatott a hirtelen halálesetben. "Daniel az elmúlt hónapokban többször is volt kórházban, gond volt a szívével és a gyomrával is. Pár nap leforgása alatt legalább 5-6 kilót fogyott" - nyilatkozta egyikük az In Touch Weekly magazinnak.

Mindeközben Anna Nicole Smith-t azzal vádolják, hogy pénzt kíván keresni a fia halálán: nyilvánosságra került ugyanis az a megállapodás, mely szerint az Anna Nicole-t, Danielt és az újszülött kislányt ábrázoló képek 400 ezer dollárért - mintegy nyolc és fél millió forintért - keltek el. A képeket birtokló ügynökség szerint Smith az egész összeget arra kívánja felhasználni, hogy megtudja a fia halálának okát, és hogy méltó módon eltemethesse őt.