Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson amerikai színésznő tökéletesen elégedett gömbölyded formáival, és soha nem akart magas és vékony lenni - mondta egy interjúban.
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson amerikai színésznő, az Elveszett jelentés és a Fekete dália című filmek főszereplőnője egy nemrég készült interjúban elmondta, tökéletesen elégedett a testével, és soha nem akart magas és vékony lenni. "Klasszikus homokóra alkatom van, és gömbölyded vagyok" - nyilatkozta Johansson az InStyle magazinnak - "Nagyon jól tudom, hogy soha nem leszek 180 centi és 55 kiló. De igazából egyáltalán nem bánom, örülök annak, amim van. Biztos vagyok abban, hogy az én alakomat is irigyli valaki."

"Hollywood elképesztő elvárásokat támaszt a nők elé. Megpróbálok egészségesen élni, de nem vagyok hajlandó éheztetni magamat azért, hogy megfeleljek az ideáloknak. Egyáltalán nem tartom szexisnek a túlzott vékonyságot, és nem hiszem, hogy bárkinek is tetszene egy csontsovány nő" - mondta a színésznő.

Johansson azt is elmondta az interjúban, hogy bár szívesen mutatja meg a testét a filmvásznon, szeretné a titokzatosságát is megőrizni. "Ki nem állhatom azokat az interjúkat, ahol az emberek még a legbensőbb titkaikat is elárulják. Elolvasom ezeket az írásokat, és úgy érzem, többet tudok az illetőről, mint a legjobb barátja" - mondta Johansson - "Én szeretek minél kevesebbet mesélni a magánéletemről, de még így is rengeteg dolgot összehordanak rólam a lapok. Mindig az jut eszembe, bárcsak tényleg olyan izgalams életem lenne, mint ahogyan írják."

A 21 éves színésznő annyit azért hajlandó volt elárulni, hogy nagyon boldog kedvesével, Josh Hartnett színésszel, a Pearl Harbor című film főszereplőjével. "Először harcoltam a saját érzelmeimmel, mert nem akartam , hogy tipikus hollywoodi klisé legyen a kapcsolatunk, ahol két színész találkozik egy forgatáson, összejönnek, majd a bulvárlapok asszisztálása mellet gyorsan és botrányosan szakítanak" - mondta Johansson. - "De azután hagytam magam sodródni az eseményekkel. Nagyon boldog vagyok Josh-sal, de ez nem jelenti azt, hogy bármilyen tervem lenne a jövővel kapcsolatban."