Cindy Crawford évek óta plasztikáztat

Vágólapra másolva!
Cindy Crawford, egykori amerikai topmodell bevallotta: több mint tíz éve rendszeres látogatója egy plasztikai sebészetnek.
Vágólapra másolva!

Crawford sokáig azt állította, a jó géneknek és az egészséges életmódnak köszönheti, hogy ennyire fiatalos az arcbőre - természetesen ki is használta ezt az adottságát és jó néhány reklámkampányban részt vett. "Ha egy bizonyos kort átlépett az ember, akkor az, hogy krémekkel ápolja a bőrét, közel sem segít annyit, mint amennyit az emberek gondolnak" - mondta az interjúban a modell - "Az elmúlt tíz évben folyamatosan jártam plasztikai sebészhez, és rendszeresen kaptam vitamin-, kollagén- és Botox-injekciókat. Ez apró segítség, de hatalmas hatása van arra, hogy hogyan nézek ki és hogyan érzem magam."

A modell azt is elmondta, hogy a másik fontos eleme a szépsége megőrzésének az egészséges életmód. "Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, minden nap sportolok, figyelek arra, hogy mit eszem és megpróbálok minél többet aludni. Ez nagyon egyszerű program, de a leghatásosabb a szépség szempontjából" - nyilatkozta Crawford.