Klum vs. MacPherson: Kié "A Test"?

Vágólapra másolva!
Vérre menő vita alakul ki a két topmodell, Heidi Klum és Elle MacPherson között: mindketten azt állítják ugyanis, hogy övék a modellvilág legtökéletesebb alakja, azaz "A Test".
Vágólapra másolva!

Két híres modell, Heidi Klum és Elle MacPherson vetélkedik A Test becenévért: mindketten azt állítják, hogy övék a szépségipar "legtökéletesebb" alakja, és ezért őket illeti meg a név. Bár a most 43 éves Elle volt az, akit így kezdtek emlegetni, úgy tűnik, a harmadik gyerekével várandós Klum elorozta előle a megtisztelő címet. Heidi az egyik nagynevű fehérneműgyártó cég reklámjában jelentette ki: "Enyém a Test, és most egy melltartót is elneveztek rólam."

Elle Macpherson ausztrál modell szóvivője - aki egyben a MacPherson nevével fémjelzett fehérnemű-cég képviselője is - felháborodottan reagált a reklámra és Klum kijelentésére. "Teljesen meghökkentünk, amikor meghallottuk, hogy mit mondott magáról Heidi Klum. Ez a megtisztelő becenév már évek óta Elle-hez tartozik. Ő az, akit A Testként ismernek a divatvilágban" - nyilatkozta Melissa Edwards.

Forrás: Red Dot
Forrás: Red Dot

Elle MacPherson

Heidi Klum



Heidi Klum szóvivője, Ed Razek azonnal visszavágott MacPhersonéknak. "Elle-t már elég rég elfelejtették. Lehet, hogy egyszer az övé volt ez a cím, de ma már mindenki Heidit tartja a legcsodálatosabb alakú fotómodellnek. Elle-nek végre bele kellene nyugodnia, hogy eljárt felette az idő" - mondta Razek, majd hozzátette: "Ez a cím nem egyetlen nőhöz tartozik. A meghatározó nők ugyanúgy változnak, mint a szépségideálok. Ugyanúgy nevezhetjük A Testnek Brigitte Bardot-t, Ursula Andresst, vagy éppen Gisele Bündchent. Ezt a címet a sajtó adományozza, és ezzel a döntéssel senki nem szállhat vitába."

Mindkét modell képviselői a saját igazukat védik, perrel fenyegetőznek, és arra hivatkoznak, hogy rengeteg olyan "bizonyíték" (újságkivágások, cikkek és televíziós felvételek) van a birtokukban, amelyek szerint Heidi, illetve Elle az igazi A Test.

A 33 éves Heidi Klumot, a világ egyik legjobban fizetett topmodelljét láthatóan nem izgatja túlzottan vetélytársnője kitörése. Még most is, amikor harmadik gyermekével várandós, a világ legszexisebb nőjének kiáltották ki, és egymás után kapja a jobbnál jobb szerződés-ajánlatokat. "Igen, sokan neveznek úgy, A Test, de ez múlandó dolog. Büszke vagyok rá, de ezen kívül még jó néhány becenevem van. A barátaim például gyakran Muffinnak szólítanak, mert egyszerűen imádom ezt a süteményfélét, bármennyit meg tudnék belőle enni" - mondta a német származású modell egy interjúban.