Kórházba került Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Kórházba kellett vinni Lindsay Lohant. A fiatal színésznőnek megártott a nagy meleg: kiszáradt és napszúrást kapott, de a pletykák szerint az állandó fogyókúra sem tett jót a szervezetének.
Vágólapra másolva!

Rosszul lett legújabb filmje forgatásán a 20 éves amerikai színésznő, Lindsay Lohan. "Lindsay kiszáradt, és enyhe napszúrást kapott a negyvenfokos hőségben" - mondta a színésznő ügynöke, Leslie Sloane-Zelnick. - "Vitamininjekciót kapott, és eleget tudott pihenni. Most már teljesen jól van."

A Bajos csajok című film főszereplőnője olyannyira jól van, hogy az eset másnapján már vígan bulizott a barátaival. "Nem volt csúcsformában, de láthatóan nagyon jól érezte magát" - mondta egy szemtanú, akinek volt szerencséje végignézni, ahogy Lindsay egész este táncol egy divatos Los Angeles-i szórakozóhelyen.

A pletykák szerint nemcsak a forróság árthatott meg a színésznőnek, de a folyamatos éjszakázás és az enyhe étkezési zavarok is: korábban már bevallotta, hogy nehezen tudja tartani a súlyát, és állandó harcot okoz neki, hogy vékony maradjon.

Legutóbb Nicole Richie, Paris Hilton barátnője ájult el a "nagy melegtől": egy elegáns üzletben esett össze, miközben ruhákat válogatott magának. Bennfentesek szerint itt sem annyira a hőség, mint inkább az állandó fogyókúrázás okozta a híresség rosszullétét.