Sean Bean összeverte a barátnőjét

Vágólapra másolva!
Véresre verve találták meg Sean Bean angol színész barátnőjét egy szálloda folyosóján. A nő nem akart feljelentést tenni, a Gyűrűk Ura főszereplője pedig azt állítja: a barátnője kezdte az egészet.
Vágólapra másolva!

Verekedésbe fulladt egy alkoholgőzös éjszaka Sean Bean angol színész és barátnője, a 28 éves Georgina Sutcliffe számára. A nőt annak a szállodának a biztonsági alkalmazottai találták meg a folyosón, véresen és sírva, ahol a pár megszállt. "Ms. Sutcliffe a szobájuk előtt ült a földön, és zokogott. Több horzsolás is volt az arcán, a kezén és a lábán, és néhány sebből vérzett is. Amikor felajánlottuk neki, hogy hívjuk a rendőrséget, azt kezdte hajtogatni, hogy szereti Seant, és nem akarja, hogy ez a dolog kitudódjon" - mesélte el az elegáns Los Angeles-i szálloda szóvivője.

A személyzet azért ment fel Beanék szobájához, mert a pár szomszédai hangos kiabálásra panaszkodtak. Miután megtalálták Sutcliffe-t, bekopogtak A Gyűrűk Ura főszereplőjéhez, hogy megkérdezzék, minden rendben van-e. "Mikor Bean kinyitotta az ajtót, egyből lehetett érezni, hogy rengeteget ivott. Azt állította, hogy a barátnője kezdte a veszekedést, csapkodott, és összekarmolta az arcát. Bean tényleg vérzett, az arcán és a kezén is több seb volt."

Miután a hirtelenharagú pár mindkét tagját ellátta a szálloda orvosa, azonnal kijelentkeztek, és ismeretlen helyre távoztak, külön-külön. Bean szóvivőjét azóta sem lehet elérni.

A Trója és a Silent Hill című filmek szereplője, Sean Bean már háromszor vált el. Jelenlegi barátnőjével, a nála 19 évvel fiatalabb Georginával tavaly nyár óta vannak együtt.