Vágólapra másolva!
Az örökbefogadás mellett döntött Madonna amerikai énekesnő, és filmrendező férje, Guy Ritchie. Ahhoz az ügynökséghez fordultak, amely Angelina Jolie gyermekeinek örökbefogadását is intézte.
Vágólapra másolva!

Mindenképpen újabb gyermeket szeretne Madonna, amerikai énekesnő, de mivel korábbi terhességei során komplikációk léptek fel, férjével, Guy Ritchie-vel inkább az örökbefogadás mellett döntöttek. Amerikai és brit örökbefogadási ügynökségekkel is egyaránt beszéltek, végül amellett az ügyvéd mellett döntöttek, aki Angelina Jolie-nak is segített az adoptálásban.

"Madonna és Guy nagyon komolyan gondolkoznak az örökbefogadáson" - árulta el a sajtónak Madonna egyik közeli barátja. "Csupán addig szeretnének várni, amíg Madonna októberben haza nem tér a turnéjáról, de hogy minél hamarabb magukhoz tudjanak venni egy kisgyereket, már most nekiláttak a jogi procedúráknak"

Madonna édesapja, aki a napokban interjút adott egy angol magazinnak, elmondta, hogy az egész család nagyon várja, hogy egy újabb taggal gyarapodjanak: "Nemcsak Madonna és Guy, hanem a gyerekek, Lourdes és Rocco is nagyon várják, hogy új testvérük legyen. Guy-ék mindig is nagy családot szerettek volna, és most boldogok, hogy magukhoz vehetnek egy árva kisbabát."

Madonna egyébként azt is a gyerekeire fogta, hogy a világkörüli turnéja során nem látogat el Ausztráliába. A honlapján közzétett levél szerint: "Bármennyire is szerettem volna koncertezni Ausztráliában, egyszerűen nem tudtuk időben egyeztetni a menedzsereimmel. Vissza szeretnék térni Európába, mire elkezdődik a gyerekeimnek az iskola. Ők a legfontosabbak az életemben."

Bár az utóbbi időben több pletyka is szólt arról, hogy Madonna és Ritchie házassága válságba került, de Guy apja, John Ritchie egy nemrég készült interjúban elmondta, minden a legnagyobb rendben az énekesnő családi életével: "Úgy tűnhet, hogy sokat veszekednek amiatt, hogy Madonna a világot járja, és nincs eleget a családjával, de ez Guy-nak egyáltalán nem jelent problémát. Nagyon jól tudja, mennyire fontos Madonnának a karrier, és mindenben támogatja őt."