Vágólapra másolva!
Anjelica Huston, az Oscar-díjas színésznő bevallotta: még mindig egykori kedvesét, a most 69 éves Jack Nicholsont tartja a világ legszexisebb pasijának, és egyszerűen képtelen haragudni rá egykori hűtlenkedései miatt.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves, Oscar-díjas színésznő, Anjelica Huston egy nemrég adott interjú során bevallotta, szakításuk után tizenhét évvel is szexisnek és vonzónak tartja a most 69 éves, szintén Oscar-díjas színész-legendát, Jack Nicholsont. "Jack még mindig nagyszerűen néz ki, szexis és sármos, a mosolyával pedig minden nőt le tud venni a lábáról. Még mindig elgyengülök, ha mosolyogni látom, sokszor csak emiatt bocsátottam meg neki a hűtlenkedéseit."

Az Addams Family főszereplőnője és a Száll a kakukk fészkére című film főhőse tizenhat évig élt együtt, pont abban az időszakban, amikor Jack Nicholson volt a legnagyobb sztár Hollywoodban. "Jack mindenkit megkaphatott, akit akart, és gyakran élt is a lehetőségekkel. Egy filmfesztiválon például az utcán csípte fel a lányokat, úgy, hogy ott sétáltam mellette. Rengeteget sírtam miatta, de mindig megbocsátottam neki a hűtlenségét. Nagyon nagy hatással volt a nőkre, és ez a mai napig így van."

Huston az interjú során azt is elmondta, hogy Nicholson több nőt is teherbe ejtett a kapcsolatuk alatt. "Velem élt együtt, amikor a második gyereke született meg egy másik nőtől. Ekkor nem bírtam tovább. Jack humora és kedvessége sok nehézségen átsegített, de ezt egyszerűen már nem bírtam elviselni. Természetesen nem várhattam el, hogy a világ legszexisebb, legcsábítóbb férfija ne vonzza magához mágnesként a nőket."

Nicholson mindig is nagy nőcsábász hírében állt, szívesen randevúzgatott nála jóval fiatalabb hölgyekkel, két évig volt együtt Lara Flynn Boyle színésznővel - a Twin Peaks című sorozat egyik sztárjával -, aki 33 évvel volt fiatalabb nála. A háromszoros Oscar-díjas színész maga is tudatában van annak, hogy idős kora ellenére még mindig imádják a nők. "Időnként én is beveszek néhány potencianövelő tablettát" - vallotta be egy interjúban -, "de csak akkor, ha egynél több hölggyel készülök ágyba bújni."