Madonnának nehéz az anyaság

Vágólapra másolva!
Madonna már többször nyilatkozott arról, hogy milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt a karrier és a család között. A Grazia magazinnak most részletesen elmesélte, miért is nehéz egy popdíva élete.
Vágólapra másolva!

Madonnát lehet szeretni, és nem szeretni, de egy biztos, az énekesnő évtizedek óta jelen van a popszakmában és hihetetlen megújulásokra képes. Ötven felé járva is megdobogtatja a férfi szíveket, s nem vesz vissza a tempóból. Sokan irigykednek rá, de Madonna saját állítása szerint, nagy árat fizet mindezért. Tavaly már többször olvashattunk arról, hogy házassága romokban hever, nincs ideje a barátaira, de még gyakran saját gyermekeire sem, most azonban ő maga is arról beszélt a Grazia magazinnak, hogy milyen nehéz két életet élnie.

"Lehet, hogy a színpadon irigylésre méltó vagyok, de otthon senki sem kíváncsi erre" - mesélte Madonna. "Számtalanszor csak az jár a fejemben egy fellépés, vagy parti előtt, hogy milyen rossz anya vagyok, már régen otthon kellene lennem, és ágyba tenni a gyerekeket. Aztán amikor meg szabadságot kapok, máris visszavágyom a színpadra és a reflektorfénybe, ahonnan eddig menekültem. A család számomra teljesen más, mint a legtöbb nő számára, és ez nekik és nekem is nagyon nehéz néha."

A popsztár azt is elmesélte, hogy a legnehezebb dolga kilencéves kislányával van, Lourdes ugyanis már felfogja, hogy Madonna gyerekének lenni nem mindig a legjobb dolog a világon. "Már nem kísérhetem el a suliba. Nem szeretne kivételezett gyerek lenni. Egyszer, amikor egy reggel vele mentem, mindenki körülöttünk ugrált, aztán egész nap csak azzal nyaggatták szegényt, hogy milyen érzés Madonna lányának lenni. Azóta szinte alig mehetek vele együtt valahova, ahol a barátai is ott vannak."