Brooke Shield ismét anya lett

Vágólapra másolva!
Nem sokkal azután, hogy Katie Holmes életet adott kislányának, Tom Cruise nagy ellenfele, Brooke Shield is világra hozta gyermekét. A Kék lagúna sztárja szintén lányt szült, aki a Grier Hammond nevet kapta.
Vágólapra másolva!

A színésznő szóvivője tegnap este jelentette be a hírt, miszerint Brooke Shield egészséges lánygyermeket hozott világra. "A baba, és az anya is jól vannak, a kislány a Grier Hammond nevet kapta" - jelentette Brooke sajtótitkára. "Grier 51 centi és közel három kilós, és teljesen egészséges. Egy hét múlva már mindketten otthon lehetnek."

Brooke-nak és férjének, Chris Henchynek ez már a második közös gyermeke, van egy kétéves kislányuk, Rowan. A színésznő első babája születése után komoly depresszióban szenvedett, és gyógyszerfüggő is lett egy időben. Ezekkel a problémákkal egy évig küzdött, de ma már teljesen jól van, és mostani szülése után úgy érzi, képes megbirkózni az anyaság terhével.

A depresszió alatt Brooke egyébként Tom Cruise nagy ellenfele lett, ugyanis a színész többször is komolyan bírálta a 40 éves sztárt, amiért antidepresszánsokat szedett. Tom szcientológia szellemében tett megjegyzései teljesen kiakasztották a színésznőt, aki csak ennyit válaszolt: "Ehhez semmi köze nincs Tomnak. Egyébként is nagyon veszélyesnek tartom az ilyen világmegváltó embereket, akik mindenbe beleütik az orrukat, és mindenkinél jobbnak hiszik a saját világukat."