Vágólapra másolva!
Az újgenerációs Zorro gyakran érzi azt, hogy a latin macsó szerepkör egyáltalán nem illik hozzá, ezért egy televíziós talkshow vendégeként női ruhában jelent meg a nagyközönség előtt, hogy egészen új arcát mutassa meg.
Vágólapra másolva!

Antonio Banderas valójában nő. Bármennyire is ellentmondásos ez az állítás, maga a színész is alátámasztotta. Sőt, egyenesen ő maga állította ezt a Saturday Night Live című televíziós műsorban, ahol levetve öltönyét, egy piros, vállpántos női rövid ruhában, valamint csizmában állt a közönség elé.

"Tudom, hogy ez a karrierem végét jelenti, és könnyen lehet, hogy még ezt az országot is el kell hagynom majd, sőt, az enyém be sem fog engedni. Mégis, úgy éreztem, meg kell ezt tennem, mert elegem van abból, hogy mindig csak egy latin szeretőként állítanak be. Nem egy tárgy vagyok" - mondta Banderas, ahogy elegáns öltönyétől megválva kivillantotta piros ruhácskáját.

Forrás: Red Dot

Forrás: Red Dot



"Igen, itt az idő, hogy megtudják: valójában nő vagyok!" - folytatta. "Az igazi nevem Guadalupe, de hívhatnak nyugodtan Lupitának is, sőt vannak, akik Puss In Boots néven ismernek. Mint féri, túl sok konfliktusom volt az elmúlt években. Hazugság volt az életem, és igaz, hogy nőként nem vagyok olyan dekoratív, de mégis őszintén állok önök előtt."

A színész a talkshow közben nem csak saját magát gúnyolta ki, Vincente Fox mexikói elnököt is parodizálta, és egy latin szappanopera szereplőit is megelevenítette a színpadon. Banderas tehát elemében van, és talán ezt annak is köszönheti, hogy egy nő áll mögötte. Ha nem is mindig Melanie Griffith, saját maga egész biztosan.