Chris O'Donnell ismét apa lett

Vágólapra másolva!
A Batman és Robin sztárja ismét apa lett, kilencéves házassága alatt immár negyedszer. Felesége a múlt hét végén adott életet egy egészséges kisfiúnak.
Vágólapra másolva!

Chris O'Donnell negyedszer is átélheti az apaság felemelő élményét, felesége, Caroline a múlt hét végén adott életet egy egészséges fiúgyermeknek. A hírt csak most jelentette be a színész szóvivője - Leslie Sloane-Zelnick -, aki arról számolt be, hogy minden rendben történt a szülés során: "Az anya és a baba is jól van, még a héten hazatérhetnek majd a kórházban. Chris nagyon boldog, hogy felesége egy újabb gyermekkel ajándékozta meg őt, és csak arra vár, hogy ismét együtt lehessen az egész család."

A Batman és Robin sztárja valóban jól érzi magát a nagycsaládos apa szerepében, elvégre kilencéves házassága alatt ez már a negyedik gyermeke, és felesége terhessége alatt már újból arról beszélt, hogy szeretne egy ötödik babát is, ha Caroline is beleegyezik. A pár még az egyetem alatt találkozott, Bostonban, ahol Chris felesége bátyjával osztotta meg szobáját. 1997-ben álltak az oltár elé, és azóta is boldog házasságban élnek. Új gyermeküket három testvér várja otthon, a hatéves Lilly Ann, az ötéves Christopher Eugene és a két évvel ezelőtt világra jött Charles McHugh. Az új jövevénynek még nem adtak nevet.